Luxe Appartementen & lodgetenten

Casa Lanni 

Piemonte – Italië

Reserveren

Wilt u verblijven bij Casa Lanni? Vul dan bijgaand contactformulier in en we laten dan snel weten of de gewenste periode nog beschikbaar is. 

Wisseldagen

In het hoogseizoen (juli en augustus) kunt u bij ons op zaterdag aankomen. De verblijfsduur in het hoogseizoen is minimaal 1 week. Buiten het hoogseizoen kunt u op elke gewenste dag aankomen. Het minimale verblijf is dan 3 dagen.

Aankomst en vertrek  

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00 uur gebruik maken van uw appartement. Uitchecken kan op de dag van vertrek tot 10 uur.  

Roken en huisdieren

Onze accommodaties zijn binnen rookvrij en huisdieren zijn (in het hoogseizoen) niet toegestaan. In het voor- en naseizoen graag in overleg.

Betaling

Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 30% over het totale huurbedrag (50% voor retreats). Zes weken voor aankomst dient het gehele bedrag aan ons te zijn betaald. 

Annuleren

Annuleert u meer dan 12 weken voor aankomst dan zijn de kosten, 20% van de huurprijs. Bij annulering tussen de 12 en 8 weken voor aankomst brengen wij 50% in rekening en daarna 100%.

Het verkorten van uw verblijf wordt gezien als gedeeltelijke annulering. Het huurbedrag wordt berekend over de gehele aanvankelijk gereserveerde periode.

Bij annulering zullen we ons best doen om het appartement weer te verhuren. Lukt dit, dan brengen we alleen € 100,- administratie- en bemiddelingskosten in rekening.

“Siamo angeli con una sola ala: possiamo volare soltanto abbracciati “

We zijn stuk voor stuk engelen met slechts één vleugel: we kunnen slechts vliegen door elkaar te omhelzen

– Luciano de Crescenzo –

Casa Lanni
Borgata Perticali 8
12060 Clavesana (CN)
Piedmont, Italy

Email: info@casalanni.com
Tel: +31 (0)6 4626 0999