Luxe Appartementen & lodgetenten

Casa Lanni 

Piemonte – Italië

Faciliteiten

Zwembad

Ons zwembad is 6 bij 12 meter en biedt een prachtig uitzicht op de vallei, de heuvels en de Alpen in de verte. Bij het zwembad staan voldoende ligbedden en zitjes met parasols voor alle gasten. In uw appartement en lodgetent liggen badhanddoeken voor u klaar die u kunt gebruiken bij het zwembad.

Wifi, TV en Boeken

In alle appartementen en lodgetenten is gratis wifi beschikbaar. Om goed tot rust te komen en te genieten van de natuurlijke omgeving van Casa Lanni, hebben wij ervoor gekozen om geen televisies in de ruimtes te plaatsen. Wel is er een beamer met scherm* in de gemeenschappelijke ruimte voor belangrijke (sport)evenementen. En zo kan je ook een goed boek of reisgids van de omgeving lenen in onze goed gevulde bibliotheek* (veelal met Nederlandse boeken).

*) vanaf zomer 2021 beschikbaar

Spellen

Voor jong en oud beschikt Casa Lanni over een tafeltennistafel, badmintonveldje en een een kast vol met leuke gezelschapsspellen. Ook is er een kleine jeu-des-boules baan.

Linnengoed, handdoeken en badjassen

De huurprijs van de appartementen en de lodgetenten is inclusief beddengoed, handdoeken, keukenlinnen en badhanddoeken voor bij het zwembad. Wij verschonen het beddengoed en de handdoeken één keer per week. Daarnaast hangen er voor de volwassenen badjassen klaar in elk appartement. Een comfortabele, luxe.

“Chi va piano, va sano e va lontano”

Wie rustig leeft, leeft gezonder en langer

– Italiaans gezegde –

Casa Lanni
Borgata Perticali 8
12060 Clavesana (CN)
Piedmont, Italy

Email: info@casalanni.com
Tel: +31 (0)6 4626 0999