Luxe Appartementen & lodgetenten

Casa Lanni 

Piemonte – Italië

Faciliteiten

Onze faciliteiten

Zwembad

Ons zwembad is 6 bij 12 meter en biedt een prachtig uitzicht op de vallei, de heuvels en de Alpen in de verte. Bij het zwembad staan voldoende ligbedden en zitjes met parasols voor alle gasten. In uw appartement en lodgetent liggen badhanddoeken voor u klaar die u kunt gebruiken bij het zwembad.

Wifi, TV en Boeken

In alle appartementen en lodgetenten is gratis wifi beschikbaar. Om goed tot rust te komen en te genieten van de natuurlijke omgeving van Casa Lanni, hebben wij ervoor gekozen om geen televisies in de ruimtes te plaatsen. Wel is er een beamer met scherm* in de gemeenschappelijke ruimte voor belangrijke (sport)evenementen. En zo kan je ook een goed boek of reisgids van de omgeving lenen in onze goed gevulde bibliotheek* (veelal met Nederlandse boeken).

*) vanaf zomer 2020 beschikbaar

Eten en drinken

  • Broodjesservice*: Om elke ochtend wakker te worden met verse broodjes, kunnen wij een broodjesservice voor u regelen. Zo vindt u vanaf circa 08.30 uur een mandje met verse broodjes aan uw deur hangen.
  • Welkomst aperitief: op de zaterdag organiseren wij voor wie het leuk vindt een aperitief op ons terras bij het zwembad. Een leuke kans om uw andere vakantiegasten te ontmoeten en onze tips met jullie uit te wisselen.
  • Barbecue-avond*: één keer per week (op de woensdag) organiseren wij bij voldoende belangstelling een gezellige barbecue-avond met elkaar. Natuurlijk hoort daar ook een goed glas wijn uit de streek bij.
  • Restaurants: met veel plezier vertellen wij u waar de lekkerste en leukste restaurants in de omgeving zijn. Ook kunnen wij een reservering voor u regelen.

*) alleen in het hoogseizoen en tegen een kleine betaling

Keukenservice

Bij aankomst is uw koelkast gevuld met een fles wijn (uit onze Clavesana wijnkelder) en een fles water.
Olijfolie, balsamico, zout, peper, suiker en een aantal Nespresso cups zijn aanwezig in de keuken. Evenals vaatwastabletten, vuilniszakken, afwasmiddel, een afwasborstel en keukenlinnen. Hier hoeft u alvast niet over na te denken.

Spellen

Voor jong en oud beschikt Casa Lanni over een tafeltennistafel, badmintonveldje en een een kast vol met leuke gezelschapsspellen. Ook is er een kleine jeu-des-boules baan.

Linnengoed, handdoeken en badjassen

De huurprijs van de appartementen en de lodgetenten is inclusief beddengoed, handdoeken, keukenlinnen en badhanddoeken voor bij het zwembad. Wij verschonen het beddengoed en de handdoeken één keer per week. Daarnaast hangen er voor de volwassenen badjassen klaar in elk appartement. Een comfortabele, luxe.

Elektrische fietsen

Wilt u de prachtige omgeving eens verkennen met een elektrische fiets? Casa Lanni werkt nauw samen met een Italiaanse leverancier die de fietsen bij u komt brengen. Ook de kinderen kunnen hun eigen fiets krijgen, of veilig achterop zitten.
U kunt kiezen voor een fietstocht onder begeleiding van een gids, of om er zelf op uit te gaan in de glooiende wijnheuvels en authentieke dorpjes rondom Casa Lanni. Wij geven u dan een aantal leuke routes mee. Vraag er tijdens uw verblijf gerust naar bij ons.

“Chi va piano, va sano e va lontano”

Wie rustig leeft, leeft gezonder en langer

– Italiaans gezegde –

Casa Lanni
Borgata Perticali 8
12060 Clavesana (CN)
Piemonte, Italië

Email: info@casalanni.com
Tel: +31 (0)6 4626 0999