Luxe Appartementen & lodgetenten

Casa Lanni 

Piemonte – Italië

Contact

Casa Lanni ligt in het dorpje Clavesana, in de regio Piemonte. Ons vakantieverblijf is goed bereikbaar met de auto of het vliegtuig.

Casa Lanni
Marisca Lanni & Philip Lottgering
Borgata Perticali 8
12060 Clavesana (CN)
Piemonte, Italië
E-mail: info@casalanni.com
Tel: +31 (0)6 4626 0999
GPS 44°29’14.3″N 7°55’19.7″E

Per auto

Piemonte is vanuit Nederland met de auto in één dag te bereiken. De afstand vanuit Utrecht is 1.200 kilometer. Wilt u toch liever overnachten op de heen- of de terugreis, laat het ons dan weten dan geven wij u tips voor overnachtinghotels.

Per vliegtuig

Het dichtstbijzijnde vliegveld is dat van Turijn (Caselle Aeroporto), met dagelijkse vluchten van KLM of Alitalia vanaf Amsterdam Schiphol, Düsseldorf en Brussel-Charleroi. Vanaf Turijn is het 60 rijden naar Casa Lanni.
Maar er zijn meer mogelijkheden: vanuit diverse luchthavens in Nederland, Duitsland en België kunt u naar Genua (op 1,20 uur rijden), Milaan Linate en Milaan Malpensa (op 2 uur rijden) en Nice (op 2,30 uur rijden) vliegen. Vaak het goedkoopste met Easyjet, Vueling, Ryanair of Transavia. Op alle luchthavens zijn goede autohuur mogelijkheden, waarbij wij het zelf liefst boeken via Easyjet of Ryanair (gelijk bij de boeking) of anders via Easyterra.

“Una buona mamma vale cento maestre”

Een goede moeder is honderd leraren waard

– Italiaans gezegde –

Casa Lanni
Borgata Perticali 8
12060 Clavesana (CN)
Piedmont, Italy

Email: info@casalanni.com
Tel: +31 (0)6 4626 0999